Masute de cafea

Masa de cafea joasa ideala pentru living sau office

Cauti masute de cafea pe care sa poti savura in tihna o cafeluta dimineata? Pe de-co.ro avem peste 300 modele de masute cafea provenite din cele mai cunoscute stiluri de design. Descopera virtual modelul de masuta pentru cafea preferat.

Afișez 1–64 din 332 de rezultate

Masute de cafea modele noi in stil retro, vintaje din lemn

Masuta de cafea este elementul de baza din decorul livingului dar si al biroului. Si nu doar pentru ca este un preambul in design interior ci, si pentru faptul ca masutele de cafea sunt foarte practice. Respecta stilul de design pe care mergi si alege masute de cafea retro, vintaje, rustic, clasic si chiar lux.

Tipuri de masute de cafea

Masa de cafea vine sub forme diferite si este construita din elemente care sa corespunda oricarui design interior. Poti alege masute de cafea cu blat de marmura sau cu blat de lemn.

Deasemenea, poti opta pentru uncadru din metal aurit sau lemn, depinde de stilul incaperii unde urmeaza sa fie amplasata. Mai exista si masute de cafea cu blat din sticla, ideale pentru un aspect luxos in general pentru birouri. trebuie sa amintim ca masutele pentru cafea sunt atat pentru interior cat si pentru terase.

Pe tarasa sau balcon, putem amplasa o masuta cu blat din lemn, rotunda si cu un singur picior din metal.

Depinde doar de tine unde vrei s-o amplasezi. Indiferent de stilul, modelul sau materialul din care sunt confectionate, pe de-co.ro gasesti peste 300 modele de masute de cafea ieftine.

×