Plafoniere

Plafoniere pentru tavan de-co.ro

Pe magazinul online de-co.ro gasesti o gama variata de plafoniere pentru tavan aduse din import de cea mai buna calitate. Preturile sunt minime. Cumpara online cele mai noi modele din gama de produse pentru iluminarea casei.

Afișez 1–64 din 163 de rezultate

Plafoniere moderne pentru tavan modele noi

Comparativ cu alte sisteme de iluminat, plafonierele se fixeaza pe tavan iar lumina lor este puternica in functie de numarul de becuri. Nu trebuie sa facem confuzie intre o plafoniera si o lustra sau candelabru. Acestea din urma sunt ideale pentru camere mari, spatioase gen living room. Plafonierele dispun de mai multe tipuri de configuratii cum ar fi cele rotunde, patrate sau dreptunghiulare.

Marimi si dimensiuni

Plafonierele au diverse marimi cat si forme asa cum am spus. Pornesc de la un diametru de 15 cm dar acesta poate varia in functie de numarul de becuri si poate ajunge pana la 60 cm. Daca ai decis pentru ce tip de incapere sa folosesti plafoniera, ulterior va fi mult mai usor pentru tine sa alegi modelul care iti place.

Plafoniere cu diferite surse de iluminare

Avem modele de plafoniere cu diverse surse de iluminat. Acestea pleaca de la un singur bec si pot ajunge pana la patru becuri, in functie de modelul preferat.Sursa de iluminat, mai bine zis becurile, pot fi la randul lor fluorescente, incandescente, LED si halogen. Depinde foarte mult de locul unde vrei sa instalezi plafoniera. Pentru o debara cu siguranta vei avea nevoie de o plafoniera cu un singur bec la o dimensiune de 20 sau 30 cm.Holul de la intrare trebuie luminat mai ales daca ai amplasata si oglinda pe perete. In functie de necesitati dar si de marimea spatiului poti alege tipul de plafoniere.

×